Gift Card

REGULAMENT

CARD-CADOU  ANDY’S

I.  ORGANIZATOR

Organizatorul şi emitentul CARD-CADOU este TRABO-PLUS  SRL (Compania), cu sediul, str. A. Pușkin 32, or. Chisinau, Republica Moldova, c/f 1003600033974, legal reprezentată de către dl Gajiu Alexei, Director general.

II. CONDIŢII DE ACHIZIŢIE

 1.  CARDUL-CADOU se comercializează în restaurantele "Andy's" şi se acceptă spre plată numai la cumpărarea unor bunuri în orice locație ANDY’S din mun. Chișinău şi mun. Bălți. Adresele localurilor din mun. Chișinău și mun. Bălți sunt indicate pe site-ul http://andys.md.

 2. Plata pentru costul CARDULUI-CADOU poate fi efectuată în numerar, prin transfer bancar, card bancar sau plată on-line.

 3. CARDURILE-CADOU pot fi achiziţionate în limita stocului disponibil, în orice restaurant din reţeaua ANDY’S de orice persoană fizică sau juridică, care a atins vârsta de 18 ani.

 4. CARDURILE-CADOU sunt disponibile cu valori nominale de 500 MDL şi 700 MDL.  Pentru alte sume pot fi achiziţionate combinaţii de carduri cu valori diferite.

III. CONDIŢII DE UTILIZARE

 1.  CARDUL-CADOU este considerat ca un mijloc de plată, iar valoarea sa corespunde unui echivalent similar, exprimat în lei moldoveneşti.

 2. CARDUL-CADOU nu prevede eliberarea în numerar a contravalorii acestuia.

 3. În cazul în care valoarea mărfii alese depășește valoarea nominală a CARDULUI-CADOU se achită diferenţa în numerar sau prin card bancar.

 4. În cazul în care valoarea mărfii alese este mai mică decât valoarea nominală a CARDULUI-CADOU, diferența nu se returnează.

 5. Dacă o persoană detine mai multe CARDURI-CADOU, acestea pot fi cumulate pentru o singură tranzacţie.

 6. CARDUL-CADOU nu poate fi utilizat la achitarea comenzilor online pe site-ul http://andys.md.

 7. După efectuarea tranzactiei, CARDUL-CADOU ramâne la ANDY’S, drept dovadă de plată.

 8. Perioada de valabilitate a CARDULUI-CADOU este 1 (un) an din momentul procurării lui. După expirarea perioadei de valabilitate, CARDUL-CADOU nu mai este valabil. 

IV. LITIGII ŞI CLAUZE FINALE

 1. Eventualele litigii apărute între organizator și cumpărătorii/utilizatorii CARDURI-CADOU se vor rezolva pe cale amiabilă sau dacă soluţionarea pe cale amiabilă a litigiilor nu este posibilă, părţile se vor adresa în instanţele corespunzătoare în conformitate cu legislaţia Republicii Moldova, de la sediul Organizatorului.

 2. Prin prezentul Regulament, Compania, se obligă să respecte prevederile Legii nr.133 din 08.07.2011 privind protecția datelor cu caracter personal.

 2. Cardul este transmisibil şi poate fi utilizat de o altă persoană decât cea care l-a procurat. 

 3. Compania nu îşi asumă răspunderea şi nu va înlocui CARDUL-CADOU în caz de furt, pierdere sau deteriorare. În aceste situaţii, soldul CARDULUI-CADOU se consideră pierdut, fără posibilitatea de despăgubire.

 4. CARDUL-CADOU deține un nivel special de protecție, iar în cazul apariției la vânzător a unor dubii privind autenticitatea acestuia, vânzătorul este în drept să-l retragă, fără furnizarea mărfii drept schimb pentru card.

 5. Programul se desfășoară pentru o perioadă nedeterminată. Compania își rezervă dreptul de a modifica sau adăuga prevederi la prezentul program în mod unilateral, precum și de a decide încheierea sau modificarea prezentului Program orice moment, printr-o notă informativă postată pe http://andys.md cu 7 zile calendaristice înainte.

TRABO-PLUS  SRL