Evenimente pentru copii

Ziua de naștere a fiecărui copil este cea mai așteptată sărbătoare iar pentru părinţi nu există fericire mai mare, decât să-şi vadă odoraşii bucuroşi şi plini de viaţă în această zi! Anume din acest motiv Andy’s Pizza este alături de Dvs, pentru că împreună, să planificăm o petrecere de neuitat pentru cei mai mici!

Vă oferim:

Oferiți-i copilului o petrecere de neuitat - o zi de naștere veselă și emoționantă, pe care el a așteptat-o cu mare nerăbdare întregul an!  Restaurantul nostru dispune de zone speciale, create exclusiv pentru petrecerile celor mici, de unde orice copilul va accepta cu greu să plece. Personajele jucăușe din desene animate, precum și diversele jocuri distractive îi vor încânta nespus pe micuți.  Ei vor nimeri în lumea magică a basmelor și a aventurii, mascați în eroii principali din preferatele desene animate sau povești, unde ei se vor simți adevărați detectivi, pirați, vrăjitori, sau oricare alt personaj îndrăgit.

Aici vă așteaptă clipe de viață pline de culori frumoase, jocuri, zâmbete, bucurii și emoții de neuitat! Programul festiv este condus în două limbi (româna și rusa) și este conceput pentru copiii cuprinși între vârsta 3-12 ani.

Pentru mai multe informaţii cu privire la organizarea evenimentelor pentru odoraşul Dvs. contactaţi: 060 777 606 sau 079 704 417 Svetlana

Cele mai potrivite restaurante pentru petrecerea sărbătorilor pentru copii: