De mult timp am vrut să pregătim o cafea, astefl încât să-i putem controla calitatea la toate etapele de producere: de la prăjirea boabelor până la momentul în care ceașcă cu această băutură rafinată este servită oaspeților noștri. Și acum putem spune cu mândrie că obiectivul propust - este atins. Cafeaua pe care o comanzi la Andy's este selectată atent, prăjită cu grijă, și gătită cu multă dragoste pentru tine. |
Din start am știut că ne dorim să identificăm de sine stătător buchetul ideal al cafelei – expresia utilizată de specialiști pentru a descrie aroma gustul și senzația postgust la savurarea băuturii. În primul rând am ales mai multe soiuri de cafea verde și le-am prăjit pentru a testa calitățile fiecărui sort. Am căutat un echilibru perfect, în care gustul amar moderat să se combine cu note de ciocolată și cu aciditatea ușoară a citricilor. Sarcina nu a fost una dintre cele mai ușoare, dar ne-am descurcat! |
Am decis că varianta optimală este gradul mediu de prăjire, fiind excelent pentru espresso și ne permite să păstrăm toate caracteristicile naturale ale boabelor de cafea. Pentru a obține o spumă cremoasă bogată cu nuanțe de nuci, am adăugat un pic de Robusta. Procesul în sine e similar cu cel de creare a muzicii, atunci când o melodie fermecătoare ia început dintr-un set de note și sunete. Fără strop de modestie, vrem să-ți zicem că rezultatul este peste așteptări și suntem foarte bucuroși să împărtășim cu tine dragostea noastră pentru cafea.