Cafeaua Andy's. Gustul perfect!

De mult timp am vrut să pregătim o cafea, astefl încât să-i putem controla calitatea la toate etapele de producere: de la prăjirea boabelor până la momentul în care ceașcă cu această băutură rafinată este servită oaspeților noștri. Și acum putem spune cu mândrie că obiectivul propust - este atins. Cafeaua pe care o comanzi la Andy's este selectată atent, prăjită cu grijă, și gătită cu multă dragoste pentru tine.

Din start am știut că ne dorim să identificăm de sine stătător buchetul ideal al cafelei – expresia utilizată de specialiști pentru a descrie aroma gustul și senzația postgust la savurarea băuturii. În primul rând am ales mai multe soiuri de cafea verde și le-am prăjit pentru a testa calitățile fiecărui sort. Am căutat un echilibru perfect, în care gustul amar moderat să se combine cu note de ciocolată și cu aciditatea ușoară a citricilor. Sarcina nu a fost una dintre cele mai ușoare, dar ne-am descurcat!

Am decis că varianta optimală este gradul mediu de prăjire, fiind excelent pentru espresso și ne permite să păstrăm toate caracteristicile naturale ale boabelor de cafea. Pentru a obține o spumă cremoasă bogată cu nuanțe de nuci, am adăugat un pic de Robusta. Procesul în sine e similar cu cel de creare a muzicii, atunci când o melodie fermecătoare ia început dintr-un set de note și sunete. Fără strop de modestie, vrem să-ți zicem că rezultatul este peste așteptări și suntem foarte bucuroși să împărtășim cu tine dragostea noastră pentru cafea.