Noul meniu Andy’s - călătorii gastronomice de toamnă

Începând cu 1 noiembrie, meniul reţelei de restaurante Andy's  devine și mai interesant și mai gustos, iar porțiile au devenit și mai mari! Fiecare client va avea parte de o adevărată călătorie gastronomică.

Doriţi să savuraţi gusturile Greciei, Italiei sau a Marii Britanie?

Dimineața, după-amiază sau seara, te invitem să te bucuri de gusturi autentice și deservire ca la carte! Fiecare fel de mâncare din noul meniu merită încercat! 

FOCACCIA CU CREMĂ DE CAŞCAVAL

Brânzeturi, ierburi aromate, măsline - rețeta asta strigă Italia! Focaccia bine rumenită scăldată în cașcaval topit, ouă proaspete, roșii și verdeață, bacon, măsline, brânză de oaie. O bunătate!

SHAKSHUKA

Din Italia direct în Orientul Mijlociu. Roșii și cârnați, ouă, brânză de oaie și verdeață, ce altceva să-ți mai dorești? Sărbătoare pentru burtă!

SALATĂ CU CHIFTELUŢE

Iar acum ne îndreptăm către Suedia: chiftele în sos roșu, sos de iaurt, amestec de verdețuri, avocado și roșii. Această rețetă se mai numește „chifteluțe suedeze”. 

SUPĂ DE BRATWURST

Și, desigur, Germania! Acum poți încerca o supă germană adevărată făcută din cârnați, varză murată, cartofi și legume fără să ieși din Moldova! Sigur o să devină preferata ta! 

STEAK DE PORC CU CARTOFI COPŢI ŞI LEGUME SOTATE

Steak-ul de porc este un fel de mâncare comun atât la noi în țară cât și la nivel internațional. Cu toate acestea, Andy’s cunoaște un secret care face ca această rețetă să dea gata orice gurmand: ceafă de porc aleasă atent, gătită corespunzător și servită cu cartofi copți, legume sotate și brânză. Mmmm, simți deja mirosul? 

GĂINUŞĂ CROCANTĂ CU CARTOFI COPŢI ŞI ROŞII SOTATE

Am ajuns în nordul Europei, probabil în Norvegia. Somon înăbușit în sos de ardei cu broccoli, roșii și măsline - nu-i asta o combinație de vis?

SOMON ÎNĂBUŞIT CU LEGUME

Am ajuns în nordul Europei, probabil în Norvegia. Somon înăbușit în sos de ardei cu broccoli, roșii și măsline - nu-i asta o combinație de vis?

TARTĂ CU MERE

Doamnelor și domnilor, Marea Britanie! Tartă cu mere, înghețată, crumble, mentă. Simte-te ca un adevărat lord!

ÎNGHEŢATĂ DE IAURT CU CRUMBLE ŞI POMUŞOARE

Din nou Italia, mai exact - Sicilia. Înghețată de iaurt, crumble, sos de coacăze, merișoare și mentă. Buonissimo!

CEAI DE RODIE

Salutări din Sud: ceai de fructe, suc de rodie, anason, rodie, portocală. Un excelent prieten pe vreme posomorâtă și rece.  

Călătorește cu Andy's!

Te aşteptăm în restaurantele ANDY’S,  sau lasă o comandă accesând site-ul www.andys.md sau apelând la 022-210-210  şi îţi livrăm acasă sau la birou la orice oră din zi!  

Urmărește-ne: 

andys.md

facebook.com/andysclubmd

instagram.com/andys.md/

Adresele restaurantelor ANDY’S aici:

www.andys.md/ro/restaurants