Deschiderea noului restaurant ANDY'S

ANDY'S vă invită la marea deschidere a noului restaurant în Durleşti

Deschiderea noului restaurant ANDY'S din or. Durlești va avea loc pe  data de 1 martie la ora 17.00.

Restauranul ANDY'S va purta un concept modern de familie, format din 2 etaje.

Noul local se alătură noului concept ANDY'S, caracterizat prin spațiu luminos și larg, proeminent realizat în nuanțe naturale, plăcute și calde. Designul se evidențiază prin prezența structurilor de lemn și elemente decorative naturale verzi. Acestă sintagmă dintre lemn și verdeață confer restaurantului un stil modern, confortabil și atmosferic. CONFORTUL – este termenul ce caracterizează noul concept ANDY'S.

Un loc ideal pentru întâlniri de afaceri, cu prietenii sau pentru a lua cina împreună cu familia.

Pentru evenimentele importante din viața noastră, restaurantul ANDY'S pune la dispoziția oaspeților meniu special pentru petreceri, creat pentru companii mari și momente special ale oaspeţilor săi. 

Noul restaurant din or.Durlești, va deveni locul preferat al copiilor datorită terenului de joacă spațios, interactiv și sigur.

Pentru cei mici se organizează:  Master Class-uri culinare cu diferite tematici, face-paiting,  zile de naștere și petreceri interactive cu animatori.

 Restaurantul perfect pentru relaxarea părinților și distracția copiilor.

ANDY'S vă invită pe toți la petrecerea de deschidere în data de  1 martie,  începand cu ora 17:00, pentru a împartăși cu oaspeții săi, momentul emoțional al deschiderii celui de-al 42-lea restaurant din familia ANDY'S.

Ne vedem la ANDY'S!

https://www.andys.md/ru